Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantılarının dördüncüsü, Üniversitemiz İdari Birim Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
20 Eylül 2023 | 11:23

Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantılarının dördüncüsü, Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır başkanlığında idari birim yöneticilerinin katılımıyla düzenlendi. Genel Sekreterimiz Ragıp Akyürek, Kalite Komisyonu Üyeleri, Kalite Koordinatörlüğü, Daire Başkanları, Müşavir ve Müdürlerin katıldığı toplantı, 19.09.2023 tarihinde Rektörlük Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasında Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Üniversitemiz idari birimlerinin Kurum Koordinatörlükleri ile iş birliği içerisinde yürütecekleri iyileştirme çalışmalarının Kurumsal Akreditasyon başarısının sürdürülebilirliği açısından kritik önemde olduğunu vurgulayarak Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantılarıyla belirlenen eksikler çerçevesinde yılın kalan döneminin iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlattı. Kalite geliştirme çalışmalarında karşılaşılan çeşitli engeller için alternatif çözümler üretilebileceğini ifade eden Prof. Dr. Bayındır, KİP kapsamında başlatılan çalışmaların mutlaka sonuçlandırılması gerektiğine dikkat çekti. Özellikle Kurumsal Akreditasyon Raporunda gelişmeye açık yön olarak ifade edilen konulara hassasiyet gösterilmesi gerektiğini aktaran Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, sunumlarını aktarmak üzere sözü idari birim yöneticilerine bıraktı.

Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantısı 4. Oturumunda Genel Sekreter Ragıp Akyürek, İç Denetim Birim Başkanı İsmail Mallı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Erhan Aydoğdu, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Müdürü Arif Özdemir, Döner Sermaye İşletme Müdürü Murat Karakaş, Hukuk Müşaviri Av. Zühal Dimen, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Nur Uzun, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı Mehmet Ali Özkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlı C. Metin Uygur, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Yusuf Kütük ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan, Kalite İyileştirme Planı ve Kurumsal Akreditasyon Raporu kapsamında 2023 yılının ilk altı ayında yürütülen iyileştirme çalışmalarını katılımcılara aktardı. Kalite güvencesi sistemine yönelik yeni iyileştirme faaliyetlerinin karara bağlandığı Kalite Komisyonu Kalite İyileştirme Planı Toplantısı, dilek ve temenniler ile sona erdi.

19 Eylül resimler-1 19 Eylül resimler-1 19 Eylül resimler-1