Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantılarının üçüncüsü, Üniversitemiz Kurum Koordinatörlükleri katılımıyla gerçekleştirildi.
19 Eylül 2023 | 13:10

Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantılarının üçüncüsü, Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır başkanlığında Kurum Koordinatörlerinin katılımıyla düzenlendi. Toplantı, Genel Sekreterimiz Ragıp Akyürek, Kalite Komisyonu Üyeleri, Kalite Koordinatörlüğü ve Üniversitemiz Kurum Koordinatörlükleri temsilcilerinin katılımıyla Rektörlük Toplantı salonunda 19.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasında Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Üniversitemizin hizmet sunduğu alanlara yönelik yapılandırılan Kurum Koordinatörlüklerimizin ilgili birimlerle koordinasyonun sağlanması açısından kritik bir role sahip olduklarına dikkat çekerek bir arada ve sinerji içerisinde yürütülecek olan çalışmaların çok daha hızlı ve başarılı sonuçlar üreteceğini vurguladı. Kurumu daha iyi noktalara getirecek iyileştirmeleri hayata geçirmek açısından Koordinatörlüklerimize büyük görev düştüğünü ve bu sebeple altı kurum koordinatörünün Kalite Komisyonunda üye olarak görev aldığını söyleyen Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantılarıyla yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın değerlendirildiğini, yılın kalan döneminde neler yapabileceğinin de birlikte planlandığını ifade etti. Kurum Koordinatörlüklerinin paydaş birimlerle bir araya gelerek yılın kalan döneminde yapılması gereken çalışmaları birlikte değerlendirmelerini isteyen Prof. Dr. Bayındır, Üniversitemiz tematik el kitaplarının güncellenerek paydaşlara ulaştırılması gerektiğini vurguladı. “Görevinizin zor olduğunu biliyorum; ancak tüm bu yapılanların gençlerimize, toplumumuza ve ülkemize bir hizmet olduğunu unutmadan kararlılıkla çalışmalıyız.” sözleriyle konuşmasını tamamlayan Prof. Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, sunumlarını aktarmak üzere sözü kurum koordinatörlerine bıraktı.

Kalite İyileştirme Planı 2023 yılı İzleme Toplantısı 3. Oturumunda Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Gonca Çakmak, BELTEK Genel Koordinatörü Doç. Dr. Uğur Gökmen, Eğitim Öğretim Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, Kurumsal Veri Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Emre Boran, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ekin Akgezer, TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çıkrık ile Yerleşkeler Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Hacı Doğan, Kalite İyileştirme Planı ve Kurumsal Akreditasyon Raporu kapsamında 2023 yılının ilk altı ayında yürütülen iyileştirme çalışmalarını katılımcılara aktardı. Kalite güvencesi sistemine yönelik yeni iyileştirme faaliyetlerinin karara bağlandığı Kalite Komisyonu Kalite İyileştirme Planı Toplantısı, dilek ve temenniler ile sona erdi.

 

-1 -1 -1
background image