2024 Yılı Değerlendirici Eğitimi Uygulamalı Saha Hazırlık Çalışması Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
4 Eylül 2024 | 13:13

YÖKAK tarafından düzenlenen 2024 Yılı Değerlendirici Eğitimi Uygulamalı Saha Hazırlık çalışması 3 Eylül 2024 tarihinde Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gazi Üniversitesi Kültür Merkezinde yapılan programa, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Tezer, Gazi Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, Kalite Komisyonu üyeleri, YÖKAK’dan Akademik Uzmanlar ve 70 üniversiteden 165 değerlendirici katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Tezer, Gazi Üniversitesi’nin 5 yıl tam akreditasyon aldığını ve Üniversitemizde kalite kültürünün içselleştirildiğini vurgulayarak kalite çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ise 2024 yılı ilk değerlendirici eğitiminin yüz yüze olarak Gazi Üniversitesinde gerçekleştirilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek ülkemizde akredite olan üniversiteler ve YÖKAK’daki kalite güvence sistemini nasıl geliştirdikleri hakkında bilgiler verdi. Açış konuşmalarının ardından grup çalışmalarına geçildi ve uygulamalı eğitim tüm gün devam etti.

Gazi Üniversitesi olarak YÖKAK Değerlendirici eğitiminin ülkemiz ve üniversitemiz kalite çalışmalarına katkısı olmasını diler, YÖKAK’a teşekkürlerimizi sunarız.

Değerlendirici eEğitimi-1 Değerlendirici eEğitimi-1 Değerlendirici eEğitimi-1
background image