“Gazi Üniversitesi 2023 yılı İç Değerlendirme Raporu Çalıştayı” 3. Oturumu, Etkinlik Grup Çalışmalarıyla Gerçekleştirildi
14 Aralık 2023 | 11:12

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen örnek uygulamamız “Gazi Üniversitesi 2023 yılı İç Değerlendirme Raporu Çalıştayı” 3. Oturumu, Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu Holünde grup çalışmaları ile gerçekleştirildi. 

Çalıştayın Grup Çalışmalarının gerçekleştirildiği 3. Oturumunda, Akademik Birimler ve Uygulama Araştırma Merkezleri kaliteden sorumlu yönetici yardımcıları ve Birim Kalite Ekibi Başkanları katılımcıların oluşturduğu 11 masada Prof. Dr. Deran Oskay, Prof. Dr. Fatih Emre Boran, Prof. Dr. Meltem Bahçelioğlu, Prof. Dr. Musa Sarı, Prof. Dr. Mustafa Aktaş, Prof. Dr. Tarık Asar, Prof. Dr. Yasemin Aydoğan, Doç. Dr. Esra Özkan Yazgan, Doç. Dr. M. Nazlı Güngör, Doç. Dr. Sevil Güler ve Öğr. Gör. Dr. M. Akın Güngör moderatörlüğünde etkinlikler gerçekleştirildi.

Çalıştayın ilk etkinliğinde Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıklarında belirlenen alt ölçütler için taslak BİDR yazıç laışması gerçekleştirildi. İkinci etkinlikte gruplar, bir BİDR kesitinin olgunluk düzeyinin rubrik puanını belirlemek üzere çalışmalarını gerçekleştirdi. Etkinlikler görevli Kalite Komisyonu üyelerince değerlendirilerek Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar moderatörlüğünde gruplara toplu geribildirim verildi. Üniversitemiz birimlerinin BİDR yazımına ilişkin yetkinliklerinin etkileşimli çalışmalarla geliştirildiği Çalıştay, tüm birimlerin geribildirimlerinin tamamlanmasının ardından sona erdi. 

 

-1 -1 -1
background image