GÜKK 2023 Birim Ziyaretleri kapsamında Tıp Fakültesi ziyareti gerçekleştirildi.
23 Haziran 2023 | 10:00

Üniversitemizde kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi ve Kalite Koordinatörlüğü temsilcilerinden oluşan heyetle G.Ü. Tıp Fakültesi ziyareti, Dekan Prof. Dr. Alper CEYLAN ev sahipliğinde 22.06.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ziyarete Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR, Birim Danışman ÜyesinProf. Dr. Musa SARI, Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Meltem BAHÇELİOĞLU, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Asiye UĞRAŞ DİKMEN, Birim Kalite Ekibi Başkanı Prof. Dr. Özlem GÜLBAHAR ve Birim Kalite Ekibi Üyeleri katıldı. Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesinin sunulduğu toplantıda, BİDR hazırlanırken dikkat edilecek hususlar ile kurum ve birim iyileştirme planları görüşüldü.

Tıp-1 Tıp-1 Tıp-1 Tıp-1 Tıp-1