GÜKK 2023 Birim Ziyaretleri kapsamında Sağlık Bilimleri Enstitüsü ziyareti gerçekleştirildi.
22 Haziran 2023 | 10:00

Üniversitemizde kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi ve Kalite Koordinatörlüğü temsilcilerinden oluşan heyetle G.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü ziyareti, Enstitü Müdürü Adviye Gülçin SAĞDIÇOĞLU CELEP ev sahipliğinde 21.06.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ziyarete Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR, Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Aysel Çağlan GÜNAL, Enstitü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Işıl İrem BUDAKOĞLU, Kalite Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı GÜNGÖR'e ilaveten Enstitü Danışma Kurulu Üyelerinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Hava Yönetimi Daire Başkanı İrde ÇETİNTÜRK GÜRTEPE, Enstitü Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. İpek SÜNTAR, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünden Doç. Dr. İlkem DEMİRKESEN MERT, TÜBİTAK'tan Dr. Hatice Mahur TURAN, öğrenci temsilcisi ve birim kalite ekibi üyeleri katıldı. Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesinin sunulduğu toplantıda, BİDR hazırlanırken dikkat edilecek hususlar ile kurum ve birim iyileştirme planları görüşüldü.

-1 -1