GÜKK 2023 Birim Ziyaretleri kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu ziyareti gerçekleştirildi.
20 Haziran 2023 | 15:51

Üniversitemizde kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi ve Kalite Koordinatörlüğü temsilcilerinden oluşan heyetle G.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu ziyareti, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Akın GÜNGÖR ev sahipliğinde 19.06.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ziyarete Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR, Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR, Birim Danışman Üyesi Doç. Dr. Hakan TEKEDERE, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Maide YILMAZ ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Birim Kalite Ekibi Başkanı Öğr. Gör. Ahmet ÖZCAN, Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Fatih Emre BORAN ve birim kalite ekibi üyeleri katıldı. Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesinin sunulduğu toplantıda, BİDR hazırlanırken dikkat edilecek hususlar ile kurum ve birim iyileştirme planları görüşüldü.

-1 -1