GÜKK 2023 Birim Ziyaretleri kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi ziyareti gerçekleştirildi.
14 Haziran 2023 | 13:17

Üniversitemizde kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi ve Kalite Koordinatörlüğü temsilcilerinden oluşan heyetle G.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi ziyareti, Dekan Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR ev sahipliğinde 14.06.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ziyarete Kalite Koordinatörü ve Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR, Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülsün AKAY ve Doç. Dr. Merve ÇAKIRBAY TANIŞ, Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Fatma Deniz UZUNER, Birim Kalite Ekibi Başkanı Prof. Dr. Dilek Aynur ÇANKAL ve birim kalite ekibi üyeleri katıldı. Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesinin sunulduğu toplantıda, BİDR hazırlanırken dikkat edilecek hususlar ile kurum ve birim iyileştirme planları görüşüldü.

-1 -1