10 Mayıs 2022 | 09:20

Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından hazırlanan 2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun paydaşlar katılımıyla değerlendirildiği Kalite Komisyonu Paydaş Bilgilendirme Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız Başkanlığında gerçekleştirildi.

Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanı Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Genel Sekreter Yardımcıları Öğr. Gör. Ragıp Akyürek ve Raşit Yıldırım, Kalite Komisyonu Üyeleri, Kurum Koordinatörleri ve Kalite Komisyonu Sekreteryası katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm akademik ve idari birimlerimizle iş birliği içerisinde her alanda iyileştirme çalışmalarımızı kararlılıkla yürüttük. Özellikle üniversitenin akredite çalışmaları ve kalite yönetim sistemi konusunda çok büyük mesafeler katettik” dedi.

Üniversitenin köklü geçmişi ve engin deneyimiyle son dönemde pek çok başarıya imza atıldığını belirten Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bu başarımızı tescillemek amacıyla YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programına başvurduk. Bu talebe ilişkin Niyet Beyanımızı da Senatomuz kararıyla YÖKAK’a ilettik” diye ifadelerde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Musa Yıldız, 2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu çalışmalarında emeği geçen Kalite Komisyonu Üyelerine ve Sekreteryasına, Birim Yönetici ve Yönetici Yardımcılarına, Birim Kalite Ekibi Başkanlarına ve sürece katkı sağlayan tüm personellere ayrı ayrı teşekkür etti.

Toplantı sonunda Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından, başta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır olmak üzere Kalite Komisyonu Üyelerine ve Sekreteryasına sertifkaları ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Fidan sertifikası ve teşekkür belgesi takdim edilen isimler şunlardır: Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Mehmet Akif Bakır, Prof. Dr. Demet Hatice Özerbaş, Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Gonca Çakmak, Prof. Dr. Gürcü Erdamar, Prof. Dr. Musa Sarı, Prof. Dr. Deran Oskay, Prof. Dr. Mustafa Aktaş, Prof. Dr. Meltem Bahçelioğlu, Prof. Dr. Funda Doğruman Al, Prof. Dr. Gülçin Sağdıçoğlu Celep, Prof. Dr. Zeynel Seferoğlu, Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Doç. Dr. Hakan Tekedere, Doç. Dr. Mutlu Tahsin Üstündağ, Doç. Dr. Fatma Deniz Uzuner, Doç. Dr. Tarık Asar, Doç. Dr. Esra Özkan Yazgan, Dr. Öğr. Üyesi Tamer Çalışır, Öğr. Gör. Dr. Nurgül Durmuş Şenyapar, Öğr. Gör. Dr. Zeynep Bumin Süzen, Emre Çakır ve Özge Özkartal.

Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu Paydaş Bilgilendirme Toplantısı Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız Başkanlığında Gerçekleştirildi-1Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu Paydaş Bilgilendirme Toplantısı Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız Başkanlığında Gerçekleştirildi-1Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu Paydaş Bilgilendirme Toplantısı Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız Başkanlığında Gerçekleştirildi-1