Kalite Komisyonu İşbirliği Toplantılarının Altıncısı Gerçekleştirildi
17 Ağustos 2021 | 11:16

Üniversitemizin güçlü yanlarının sürdürülebilir kılınması, iyileşmeye açık yanlarının geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu tarafından gerçekleştirilen Gazi Üniversitesi İyileştirme Çalışmaları İş Birliği Toplantılarının altıncısı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 

Birimlerimizde yürütülen iyileştirme çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantıya Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü, Yerleşkeler Kurum Koordinatörlüğü, Kurumsal Veri Yönetimi Koordinatörlüğü, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği, İç Denetim Birim Başkanlığı ve Kalite Komisyonu temsilcileri katıldı.

Kurul, komisyon, koordinatörlük ve idari birimlerimizle 28 Haziran-02 Temmuz tarihlerinde bir araya gelerek Üniversitemizi daha iyiye taşıyabilmek amacıyla yapılabileceklerin değerlendirildiğini; toplantılarda, iyileştirme çalışmalarının birimlerimiz tarafından hızlıca hayata geçirilmesi gerektiğinin birlikte karara bağlandığını hatırlatan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, yürütülen çalışmaların sonuçlarının takip edilerek düzenli raporlanmasının önemini vurguladı. Bu toplantımızın Üniversite Yönetiminin göreve gelişinin yıl dönümünde gerçekleşiyor olmasının ayrı bir anlam taşıdığını dile getiren Prof. Dr. Ramazan Bayındır; mevcut durumu korumak için değil daha iyiye götürmek için çalışmamız gerektiğini bilerek hareket etmemiz gerektiğini ve bu anlayışla yürütülen tüm çalışmaları sonuçlandırmak için gereken adımların atılması gerektiğini söyledi.  

Çalışmaların etkili bir şekilde yürütülebilmesi ve etkilerinin hızlıca görülebilmesi amacıyla yürütülmekte olan faaliyetlerin sorumlu ve iş birliği yapılacak birimler tarafından kanıtlarıyla birlikte Kalite Komisyonuna raporlanması gerektiğini belirten Prof. Dr. Ramazan Bayındır, bu raporlarda aktarılanların bir sonraki toplantıda birimler tarafından kısa sunumlar halinde paylaşılmasının planlandığını dile getir

 

-1-1

background image