Kurumsal Memnuniyet Anketleri, Akademik Birim Kalite Ekipleri ile görüşüldü
30 Nisan 2021 | 17:20

Üniversitemizde uygulanmakta olan Memnuniyet Anketleri hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Kalite Komisyonu Üyelerimiz, Akademik Birim Kalite Ekip Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda, dış değerlendirme ve akreditasyon süreçlerinde büyük önem taşıyan paydaş görüşlerinin alınması konusunda kurumsal bir yöntem belirlemek üzere Kalite Ekip Başkanlarının görüşleri alındı. Konuyla ilgili Kalite Komisyonumuz üyesi ve Üniversitemiz İstatistik Danışmanlık Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Akif BAKIR katılımcılara yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 48 katılımcı çevrim içi olarak katıldı.