GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEĞERLENDİRME ZİYARETİ
2 Ekim 2020 | 14:45

Rektör Yardımcımız ve Kalite Komisyonu Başkan V. Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Komisyonunu temsilen Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU, Araştırma-Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Zeynel SEFEROĞLU, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN ve Üyelerimiz Prof.Dr. Musa SARI, Prof.Dr. Aysel Çağlan GÜNAL ve Prof.Dr.Fatma AÇIK'ın katılımları ile Gazi Eğitim Fakültesi değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Programı süreci ve Kurumsal İç Değerlendirme Raporunun içeriğine yönelik birim yönetimi bilgilendirilirken Fakülte Dekan V. Prof.Dr. Mahmut SELVİ ve Dekan Yardımcısı / Kalite Ekip Başkanı Prof.Dr. Yasin ÜNSAL tarafından birimde yürütülen faaliyetlere yönelik bilgilendirmeler yapılmıştır.