Gazi Üniversitesi İç Değerlendirme Raporu Çalıştayı 2. Oturumunda Birim İç Değerlendirme Raporu Bilgilendirme Sunumları paylaşıldı
14 Aralık 2023 | 10:00

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen örnek uygulamamız “Gazi Üniversitesi 2023 yılı Kalite Ödülleri Töreni ve İç Değerlendirme Raporu Çalıştayı” öğleden sonra programında İç Değerlendirme Raporu Çalıştayı oturumları, Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. 

Çalıştayın Bilgilendirme Sunumlarının gerçekleştirildiği 2. Oturumuna Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi ve YÖKAK Değerlendiricisi Prof. Dr. Güçlü Yavuzcan, Gazi Üniversitesi Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar, Kalite Komisyonu Üyeleri, Akademik Birimler ve Uygulama Araştırma Merkezleri kaliteden sorumlu yönetici yardımcıları ve Birim Kalite Ekibi Başkan ve üyeleri katıldı.

Prof. Dr. Güçlü Yavuzcan"İç Değerlendirme Raporunda PUKÖ Çevrimi", Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar'ın "İç Değerlendirme Raporunda Sistematik İyileştirmenin Yazımı" başlıklı sunumlarının katılımcılara aktarıldığı program, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image