YÖKAK İzleme Takımı ile Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi
7 Ocak 2021 | 16:14

2017 yılında gerçekleştirilen Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Dış Değerlendirme Programının ikinci etabı Kurumsal İzleme Ziyareti, 28 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kurumsal İzleme Programı kapsamında Üniversitemizi değerlendirmek üzere oluşturulan İzleme Takımı ile 7 Aralık 2020 tarihinde tanışma toplantısı düzenlenmiştir. Tanışma Toplantısına Üniversitemizi temsilen; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ; Rektör Yardımcımız ve Kalite Komisyonu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR; Rektör Yardımcıları; Genel Sekreterimiz ve Yardımcısı; Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi Dekanları; Strateji Geliştirme Daire Başkanı ve Kalite Komisyonu Alt Çalışma Grupları sekretaryaları ile katılım sağlanmıştır.

İzleme Ziyareti öncesi düzenlenen Tanışma Toplantısına, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Necmiye Funda COŞKUN çevrim içi olarak katılmış, İzleme Takım Üyesi Prof. Dr. Süleyman Savaş DURDURAN’ın sağlık nedenlerinden dolayı katılım sağlayamadığı ifade edilmiştir.

Söz konusu Toplantıda, katılımcıların kendilerini takdim etmesinin ardından 28 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek olan İzleme Ziyareti öncesi istenecek belgeler ve ziyaret planına ilişkin Üniversitemiz bilgilendirilmiş, ilgili dokümanlar tarafımızla paylaşılmıştır.

background image