TIP FAKÜLTESİ DEĞERLENDİRME ZİYARETİ
9 Ekim 2020 | 14:38

Akademik birim ziyaretleri kapsamında G.Ü.Kalite Komisyonu Başkan V. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında, Ar-Ge Kurum Koordinatörü Prof. Dr.Zeynel SEFEROĞLU, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr.Selami CANDAN ve Eğitim-Öğretim Kurum Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Aslıhan Selcen BİNGÖL Tıp Fakültesini ziyaret etmişlerdir.

Komisyon üyeleri, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN başkanlığında kalite ekibi üyeleri; Dekan yardımcısı  Doç.Dr. İlyas OKUR, Dekan yardımcısı  Doç.Dr. Özlem GÜZEL TUNÇCAN, Prof.Dr. Funda DOĞRUMAN AL ve Doç.Dr Sevil İLHAN’ın katılımlarıyla,YÖKAK tarafından yapılacak olan kalite süreci iyileştirme çalışmalarıyla ilgili kurum ziyaretine yönelik değerlendirmelerde bulunmuşlardır.