Lisansüstü mezunlarına ilişkin bilgileri girmeyi unutmayınız!..
11 Ocak 2018 | 16:03

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

Üniversitemizin mezun takibinin yapılabilmesi ve ilişkilerin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında lisansüstü mezunların bilgilerinin derlenmesi amacıyla Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından Lisansüstü Mezun Veritabanı hazırlanmıştır. Bu veritabanına lisansüstü tez danışmanlığı yapmış ve yapmakta olan tüm akademik personel tarafından mezun bilgisi eklenebilecek ve veriler Üniversitemizin YÖK Başkanlığına sunacağı İç Değerlendirme Raporunda kullanılacaktır. Veritabanı sürekli aktif olmakla birlikte verilerin raporda kullanılabilmesi için akademik personelin https://gunet.gazi.edu.tr/lisansustuadres/ linkinde bulunan forma mümkün olduğunca çok lisansüstü mezun verisini 28 Şubat 2018 tarihine kadar girmesi gerekmektedir. Üniversitemiz için büyük önem arz eden bu çalışmaya göstereceğiniz özen ve hassasiyet için teşekkür ederiz.

Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu