Memnuniyet Anketi Uygulaması Başladı
22 Şubat 2021 | 12:08

Değerli Akademik ve İdari Personelimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz kalite güvencesi çalışmaları kapsamında Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından geliştirilen ve dönemsel olarak uygulanan memnuniyet anketleri 17 Şubat-17 Mart 2021 tarihleri arasında aşağıda verilen bağlantılardan uygulamaya açılmıştır.

Anketlerin gizliliği, Rektörlüğümüz güvencesi altındadır. Öğrencilerimiz ve personelimizin değerlendirmeleri, veri havuzuna aktarılmakta; yöneticiler ya da öğretim elemanları, anket sonuçlarını tek tek ve kimlik bilgileriyle kesinlikle görememektedir.

Hem Üniversitemizin mevcut durumunu saptamak hem de hedeflerimizi buna uygun olarak belirlemek açısından değerli görüşlerinizi samimiyetle paylaşmanız büyük önem taşımaktadır. Katılımın tamamen gönüllülük esasına dayandığı memnuniyet anketlerine katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Gazi Üniversitesi

Kalite Komisyonu