İdari Birim, Kurul, Komisyon ve Koordinatörlüklere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
22 Şubat 2021 | 12:29

Üniversitemiz İç Değerlendirme Raporlarının hazırlanması sürecinde dikkat edilmesi gereken hususların görüşülmesi amacıyla Rektör Yardımcımız ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Komisyonunun çevrim içi katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Üniversitemiz Kurum Koordinatörleri ve Daire Başkanlarının fiili katılımı, birimlerde rapor çalışmasını yürütecek olan Birim Kalite Ekip Başkanları ve Kurul Komisyon Sekretaryalarının çevrim içi katılımı ile 18 Şubat 2021 Perşembe günü saat 14.00'te Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.